Inschrijven groepswandelingen

 

U kunt zich niet meer voorafgaand aan de wandeling per email inschrijven. Inschrijving kan uitsluitend op de dag van de wandeling aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren ’99 van waar zoals altijd de wandeling start.

Elke wandeling van het seizoen gaat over een eigen parcours, rond Laren. De groepswandelingen zijn een goede training voorafgaand aan de Vierdaagse maar u kunt ook aan één of meer groepswandelingen deelnemen gewoon omdat u het leuk vindt.
 
Deelname staat open voor iedereen, kinderen onder de 16 jaar worden geacht onder begeleiding van een volwassene mee te doen.
 
Er wordt gelopen in groepsverband, zodat u geacht wordt het wandeltempo (circa 5 km/u) van de marsleiders te volgen. In verband met plaatselijke regels is het niet toegestaan met honden deel te nemen.
 
De starttijd is voor alle dagen stipt 09.30 uur.
 
De kantine is open vanaf 08.45 uur. Consumpties in de kantine zijn voor eigen rekening.

De opzet van de wandelingen is enigszins gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Inschrijving voor de wandelingen is verplicht, uitsluitend aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren. Met ingang van dit jaar kost deelname € 3,50. Op vertoon van de actuele wandelvoordeelpas van de KWBN bedraagt het inschrijfgeld € 2,50.
Bij de inschrijving ontvangt u een deelnamebewijs. Onderweg, ongeveer halverwege, ontvangt u tegen inlevering van uw bewijs koffie of thee met koek.
U kunt zich inschrijven tussen 8.45 uur en 9.15 uur aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren ’99.
 
Vertrek– en eindpunt is Sportcomplex Laarder Engh (SV Laren ’99), Schuilkerkpad 2 te 1251 SC Laren. 
 
In de nabijheid van de rustplaats zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. 
   
De wandelingen gaan door onder de conditie van acceptabele weersomstandigheden, zulks ter beoordeling van het bestuur van de Stichting Wandelvierdaagse het Gooi, en een minimale deelname van 10 personen. U loopt op eigen risico.