Inschrijven groepswandelingen

Zondag 12 november 2017 start weer de eerste groepswandeling van het seizoen 2017/2018.

Op 12 november a.s. wordt weer de eerste groepswandeling gehouden van het seizoen 2017/2018. U kunt zich niet meer voorafgaand aan de wandeling per email inschrijven. Inschrijving kan uitsluitend op de dag van de wandeling aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren ’99 van waar zoals altijd de wandeling start.

Elke wandeling van het seizoen gaat over een eigen parcours, rond Laren. De groepswandelingen zijn een goede training voorafgaand aan de Vierdaagse maar u kunt ook aan één of meer groepswandelingen deelnemen gewoon omdat u het leuk vindt.
 
Deelname staat open voor iedereen, kinderen onder de 16 jaar worden geacht onder begeleiding van een volwassene mee te doen.
 
Er wordt gelopen in groepsverband, zodat u geacht wordt het wandeltempo (circa 5 km/u) van de marsleiders te volgen. In verband met plaatselijke regels is het niet toegestaan met honden deel te nemen.
 
De starttijd is voor alle dagen stipt 09.30 uur.
 
De kantine is open vanaf 08.45 uur. Consumpties in de kantine zijn voor eigen rekening.

De opzet van de wandelingen is enigszins gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Inschrijving voor de wandelingen is verplicht, uitsluitend aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren. Met ingang van dit jaar kost deelname € 3,50. Op vertoon van de actuele wandelvoordeelpas van de KWBN bedraagt het inschrijfgeld € 2,50.
Bij de inschrijving ontvangt u een deelnamebewijs. Onderweg, ongeveer halverwege, ontvangt u tegen inlevering van uw bewijs koffie of thee met koek.
U kunt zich inschrijven tussen 8.45 uur en 9.15 uur aan de inschrijftafel in de kantine van SV Laren ’99.
 
Vertrek– en eindpunt is Sportcomplex Laarder Engh (SV Laren ’99), Schuilkerkpad 2 te 1251 SC Laren. 
 
In de nabijheid van de rustplaats zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. 
   
De wandelingen gaan door onder de conditie van acceptabele weersomstandigheden, zulks ter beoordeling van het bestuur van de Stichting Wandelvierdaagse het Gooi, en een minimale deelname van 10 personen. U loopt op eigen risico.

 

Onderstaand een verslag met foto's van de 6e en laatste groepswandeling van het seizoen 2016/2017

120 wandelaars wandelden op 9 april met prachtig lenteweer naar de Vesting Naarden  

Alle foto's van deze wandeltocht zijn te bekijken in het >Fotoalbum

Het voorjaar op haar mooist, dat was de jaarlijkse wandeltocht naar de Naarden Vesting. Het was een stralende dag met bijna zomerse temperaturen. Het is nauwelijks voor te stellen, maar 2 maanden gelden liepen wij met de vierde groepswandeling nog door de sneeuw. Op de heide zagen de 120 wandelaars de magische krentenbomen met hun prachtige witte bloesem. Later in de stadsparken zagen wij nog veel meer fraaie bloesem. Op de trappen van het laatste stadspark stonden Esther en Johan voor ons klaar met een lekker kopje koffie of thee. Na een korte toesprak van Esther van Vier het Leven vervolgden wij onze tocht naar de Vesting. Wij liepen deze keer langs de grote kerk. De terrasjes in de Vesting waren druk bezet. Wij waren niet de enige, die erop trokken met dit mooie weer. Na de tweede pauze bij de Lunet liepen wij naar de mooie landgoederen de Beek en Oud Bussem. In een lang lint trokken wij vervolgens door bos en heide naar Laren. Na 22 km kwamen wij op het complex Van SV Laren ’99 aan. Dit was alweer de laatste groepswandeling van het seizoen 2016/2017. De ene wandelaar loopt met ons mee als voorbereiding op de vierdaagse, de ander voor de mooie natuur en de volgende vindt het gezellig om in groepsverband te lopen. Het maakt ons niet uit, als u maar genoten heeft.

      

 

Wij willen alle vrijwilligers van onze stichting en de dames van Vier het Leven bedanken voor hun inzet bij de groepswandelingen van het seizoen 2016/2017, zonder hun zou het niet mogelijk zijn geweest deze Groepswandelingen te organiseren. Over 7 maanden, op zondag 12 november, start een nieuwe reeks groepswandelingen, maar onze volgende afspraak is de Vierdaagse in juni.

Tot ziens bij de Wandel 4-daagse het Gooi op woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni a.s. 

      

Bezoekersaantallen

Vandaag 22

Gisteren 33

Deze week 172

Deze maand 929

Totaal sinds 3 april 2017 17003

Kubik-Rubik Joomla! Extensions