Voorinschrijving is gewenst en mogelijk tot en met 16 juni 2019

 

Na 16 juni kunt u zich nog inschrijven bij het startbureau dat geopend is op de wandeldagen, 19 t/m 22 juni 2019.


Inschrijven kan voor de gehele wandelvierdaagse, 4 dagen 10, 20, 30 of 40 km per dag. U kunt zich ook inschrijven voor 1, 2 of 3 dagen. Deze dagen hoeven niet opeenvolgend te zijn. Per dag kunt u in overleg met het startbureau een andere afstand kiezen.


Iedereen die zich gezond genoeg acht, kan zich inschrijven. Kinderen onder de 16 jaar doen mee onder begeleiding van een volwassene.

 

Zij die 4 dagen hebben gewandeld en dagelijks tijdig zijn gefinisht, ontvangen een herinneringsmedaille. De medaille wordt na afloop van de wandeltocht op dag 4 uitgereikt. Tevens worden dan stickers en stempels voor de wandelboekjes verzorgd.

 

INSCHRIJFGELD 2019
  4 Dagen Of per dag
Voorinschrijving t/m 16 juni € 24,50 € 6,50
Na-inschrijving € 28,50 € 7,50
Kinderen t/m 12 jaar € 12,00 € 3,00
(voor kinderen is geen voorinschrijving mogelijk)

 

Een korting van € 1,00 (€ 0,25 per dag) wordt verleend aan:

  • KWBN-leden en buitenlandse zusterorganisaties
  • SGWB-leden
  • Stichting Vier het Leven-vrijwilligers

De deelnameprijs bedraagt met deze korting € 23,50 (of € 6,25 per dag) bij voorinschrijving en € 27,50 (of € 7,25 per dag) bij na-inschrijving. U kunt deze korting aangeven op het inschrijfformulier.

Korting Gooi- en Eemlander

Abonnees van de Gooi- en Eemlander ontvangen een korting van € 2,50 indien zij bij voorinschrijving voor de gehele vierdaagse inschrijven. De speciale deelnameprijs voor deze abonnees bedraagt derhalve € 22,00. U kunt deze korting aangeven op het inschrijfformulier.

Groepskorting

Indien u zich per groep van minimaal 10 personen aanmeldt, wordt een korting verleend van € 2,00 per persoon. U stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onder vermelding per persoon van: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht, leeftijd en afstand. U ontvangt een bevestiging per email van uw aanmelding en een betalingsinstructie. Uw inschrijving is definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen, hiervan ontvangt u een bevestiging. Groepskorting is alleen mogelijk bij voorinschrijving en wordt alleen gegeven bij inschrijving van de gehele groep voor alle vier de dagen.

Alle kortingen kunnen niet gecombineerd worden met enige andere korting.

Donatie Goois Natuurreservaat
Het Goois Natuurreservaat (GNR) is een van onze goede doelen. Tijdens de inschrijfprocedure wordt u uitgenodigd een vrijwillige donatie te doen.

 

Om in te schrijven voor de Wandelvierdaagse het Gooi vult u één van onderstaande formulieren in.
Let op: de inschrijving wordt alleen voltooid na betaling met iDEAL of Bancontact.
U ontvangt direct daarna een inschrijvingsbevestiging per email.
 

Inschrijfformulier voor deelnemers met Nederlandse bankrekening
Inschrijfformulier voor deelnemers met Belgische bankrekening