Welkom
Het bestuur van de Stichting Wandelvierdaagse het Gooi heet u hartelijk welkom als deelnemer aan de ‘Wandelvierdaagse het Gooi 2017. Ook dit jaar verheugen wij ons in een buitengewone samenwerking met de sportvereniging Laren’99 zonder welke wij niet zo’n mooie start- en finishlocatie zouden hebben én de Stichting ‘Vier het Leven’ welke niet alleen ons goede doel is maar tevens vrijwilligers ter beschikking stelt voor het welslagen van ons wandelevenement. Nieuw dit jaar is de samenwerking met het Goois Natuurreservaat. Zij verzorgen het beheer van een groot deel van de natuur waar onze wandelroutes door zijn uitgezet. Samen met svLaren’99, Stichting ‘Vier het Leven’ en Goois Natuurreservaat zetten dit jaar ruim 80 vrijwilligers zich belangeloos in om u te laten genieten van de prachtige omgeving. Mocht u bij het inschrijven of het bestellen van een drankje even moeten wachten dan zeggen wij dan ook: ‘Wordt niet boos, wij zijn er voor u belangeloos’.
Hieronder treft u de laatste informatie aan, bezoek ook onze website www.wandelvierdaagsehetgooi.nl

Parkeren Wandelvierdaagse het Gooi
Op en rond het startterrein van svLaren'99 zijn voldoende parkeermogelijkheden. Toch verzoeken wij deelnemers uit het Gooi zoveel mogelijk op de fiets (of bus) te komen opdat de parkeerplaatsen zoveel mogelijk vrij blijven voor deelnemers die van verder komen.
Op de plattegrond ziet u de parkeermogelijkheden.

Parkeerplaats P1 bevindt zich op het startterrein. Indien deze parkeerplaats vol is adviseren wij u te parkeren op P2, vervolgens op P3, beide op de Vredelaan en vervolgens op P4 (Zevenenderdrift). Indien u parkeert op P2 dan kunt u gebruik maken van de achteringang van het sportcomplex. Het is slechts een klein stukje lopen van P2 naar de starttent. Parkeert u op P3 dan kunt u gebruik maken van de zij-ingang van het sportcomplex. Ook vanaf P2 is het slechts een klein stukje lopen naar de starttent.
De rode gestippelde lijn is de aanrijroute, de blauw gestippelde lijn is de looproute naar de starttent.

 

 

 

 
Parkeren zaterdag
Op zaterdag is het beperkt mogelijk het parkeerterrein P1 te verlaten tussen 13.00u en 16.00u. Dit in verband met de feestelijke intocht en daarmee de veiligheid van de wandelaars. Bent u van plan tussen 13.00u en 16.00u te vertrekken dan verzoeken wij u op P2, P3 of P4 te parkeren.

Fiets of Openbaar vervoer
Komt u uit de directe omgeving dan verzoeken wij u zo veel mogelijk op de fiets te komen of eventueel per bus. Buslijn 108 komt direct langs het sportcomplex en u kunt uitstappen bij de halte Schuilkerkpad of Vredelaan.

Starttijden
Houdt u zich s.v.p. aan de starttijden, indien u voor 07.00u start zijn nog niet alle routepijlen aanwezig.
40km: 07.00 - 09.00u
30km: 08.00 - 10.00u
20km: 09.00 - 11.00u
10km: 09.00 - 12.00u

All deelnemers dienen zich aan te melden in de starttent, tevens verzoeken wij u zich na afloop hier ook weer af te melden.

 

Routebeschrijving, routekaart

Alle deelnemers ontvangen per dag een routebeschrijving en routekaart. Daarnaast zijn alle routes ook bewegwijzerd d.m.v. blauwe pijlen en blauw/witte linten. Op de routekaart zijn tevens de horecavoorzieningen onderweg aangegeven . De aangegeven horecavoorzieningen zijn horeca gelegenheden welke vriend zijn van de Wandelvierdaagse het Gooi. Wij stellen het op prijs indien u onze vrienden met een bezoek vereerd. Bij BLTC in Blaricum (dag 2) en Tulip tennis center (dag 3) kunt u niet met contant geld betalen, wel met pinpas.

EHBO/Masseur
Op het startterrein treft u de EHBO tent aan waar u zich kunt laten behandelen voor blessures. Tevens zal de EHBO elke dag op één locatie onderweg aanwezig zijn.
Ook kunt u zich op het startterrein laten masseren. Gebruik van EHBO en/of masseur is kosteloos, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Woensdagmiddag
Woensdagmiddag kunt u bij aankomst uw muzikale talenten laten gelden op de Djembe.

Vrijdag onderweg

Optreden van Anja Manders met o.a. arcordeon in Eemnes, en optreden leerlingen groep 8 bij DA in Eemnes.

Vrijdagmiddag
Poptroubadour Arnoud Kas zal vrijdagmiddag tussen ca. 13.30 uur en 16.30 uur de wandelaars ontvangen op de finishlocatie met gezellige muziek.

Barbecue
Op vrijdagmiddag en zaterdag wordt door svLaren’99 een barbecue georganiseerd waar iedereen gebruik van kan maken. Het is niet nodig hiervoor vooraf in te schrijven.

Feestelijk onthaal Zaterdag
Op zaterdag wordt u feestelijk onthaald met o.a. muziek, het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur tot 16.30 uur:   Optreden de Wallenkraaiers en zanger Patrick Willemse

15.30 uur:                       Uitreiking cheques + interviews

 

Fotowedstrijd

Maakt u ook zulke mooie foto's?  

Stuur uw 2 leukste, grappigste of mooiste foto's van de Wandelvierdaagsehetgooi naar ons door en win 2 gratis deelnamekaarten aan onze jubileumeditie van 2018. De foto's moeten uiterlijk maandag 26 juni bij ons binnen zijn. Stuur uw foto's naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..