Verslag groepswandeling zondag 8 april 2018

Alle foto's van deze wandeltocht zijn te bekijken in het >Fotoalbum

 

Op deze zonnige voorjaarsdag liepen wij, met een grote groep van 140 wandelaars, een afwisselende route van Laren naar de Naarder Vesting en weer terug. De route had alles wat de natuur in het Gooi zo mooi maakt: heide, bos, landgoederen en de stadsparken van Bussum en Naarden. De wandelaars genoten volop van het mooie weer en de voorjaarsbloemen. In Naarden liepen wij door het eeuwenoude stadscentrum en hadden wij een mooi uitzicht op de Vestingwallen. Na de tweede pauze in de Lunet in Naarden liepen wij weer terug naar Laren. Het was volop genieten in de landgoederen De Beek en Oud Bussem. Na 22 km waren wij weer terug op het complex Van SV Laren ’99.

Dit was alweer de laatste groepswandeling van het seizoen 2017/2018. Wij willen alle vrijwilligers van onze stichting en Esther van Vier het Leven bedanken voor hun inzet bij de groepswandelingen van dit seizoen. Zonder deze trouwe groep zou het niet mogelijk zijn geweest deze Groepswandelingen te organiseren.

In november start een nieuwe reeks groepswandelingen, maar eerst zien wij u graag terug bij de jubileum editie van onze Vierdaagse, die gehouden wordt van 20 t/m 23 juni.

Voor een kaartje van de route:  groepswandeling 6 route