Stichting Vier het Leven brengt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Een avontuurlijke reis waarvoor culturele arrangementen zich bij uitstek lenen. Immers, een cultureel uitje verzet je zinnen. Je wordt ondergedompeld in een andere belevingswereld die je confronteert, verleidt, verrast en ontroert. Je ontmoet bekende en nieuwe mensen en voelt je weer even verbonden met het ‘echte’ leven.

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen we door ouderen persoonlijk te begeleiden naar concert-, theater-, museum- en filmvoorstellingen. Wij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhoudt om de deur uit te gaan. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en gelijkwaardigheid staan bij onze 1.800 vrijwilligers hoog in het vaandel!
Om dit mooie werk te kunnen doen hebben wij uiteraard geld nodig en we zijn dan ook heel blij dat wij het goede doel zijn geworden van de Wandelvierdaagse 2015, 2016, 2017 en ook voor het jaar 2018.

We wensen jullie mooie wandelingen waar je samen geniet van de natuur en het contact met anderen, zoals wij bij Vier het Leven altijd doen tijdens onze uitjes.

Voor meer informatie over Vier het Leven: www.4hetleven.nl